Får dig att växa och blomma

 

 


 

 

 

Feedback från kunder

 

"Mycket kompetent, social, drivande, engagerande och inspirerande. Lyckades fånga mina egenheter/egenskaper med nästintill skrämmande pricksäkerhet."

Peter Karpinski, utbildare på AddSkills

 

"Det är en uppenbar risk att man fastnar i mönster/beteenden som är bekväma - repetition. Utveckling av dessa kickar igång."

Jörgen Hjärtenflo, utbildare på Cornerstone

 

"Jag hade väntat mig direktanpassade råd från någon med god iakttagelseförmåga och erfarenhet och det var precis vad jag fick."

"Instruktörsrollen är ensam - viktigt att se sig själv utifrån. Stöd, tips och lyxen att se sin prestation utifrån tror jag alla kan vinna på!"

Stefan Smedius, utbildare på Cornerstone

 

 "Bra på ett konkret sätt."

Peter Kalmström, utbildare på Cornerstone

 

"Tankar har nu lyfts fram för bearbetning. Jag är säker på att jag kommer att bli ännu bättre på det jag gör och det kommer att bli ännu roligare att lära ut."

Peter Kalmström, utbildare på Cornerstone

 

"Jag känner att min nästa utbildning kommer att var bättre tack vare din feedback. Du har planterat ett antal frön till förbättringsåtgärder, tycker jag!"

Kristofer Ågren, konsult på Forefront Consulting Group

 

"Det var mycket nyttigt tt få feedback från ett proffs. Konkreta tips på inledning av fördraget baserat på mig som person och det specifika innehållet i min dragning."

Daniel Lundberg, konsult på Forefront Consulting Group

 

"Gärna mer av samma vara."

P-A Larsson, konsult på Forefront Consulting Group

 

"Uppenbart att coachen har koll =) Längre fram i tiden (efter ett år någonting) skulle det absolut kännas bra med en uppföljning, se över sin utveckling och vad man kan göra för att bli ännu bättre."

Wille Linder Rosén, utbildare på Init AB

 

"Hade inte så mycket föväntningar och var förvånad att få så mycket tips och idéer tillbaka. Riktigt bra jobbat !!"Mats Jönsson, utbildare på Init AB

 

"Upplägget var annorlunda mot det jag varit med om tidigare, eftersom jag nu fick feedback på en skarp situation och inte på något i en pedagogisk utbildning." Martin Grape, utbildare på Init AB

 

"Bra synpunkter som man inte alltid tänker på själv." Per-Olov Sjöholm,

utbildare på Init AB

 

"Coachningen gav mig gott mod och självförtroende och jag tar ut svängarna mer och kör friare runt materialet - slalom runt ryggraden helt enkelt!" Daniel Sörlöv, utbildare på Informator

 

"Kunnig, erfarenhet från "min" IT-bransch, personligt och varmt bemötande."

Jörgen Hjärtenflo, LanGate System AB

 

"Ett ypperligt tillfälle till att reflektera över sin undervisning och att få någon annans ögon (förutom elevernas) in i klassrummet."

Ulrica Jacobsson, lärare på Lemshaga Akademi

 

"Personligt, inspirerande, utvecklande. Påläst, har ett brett ämnesfält att hämta exempel ifrån. Charlotte - du går lite utanför det vanliga."

 

"Konkreta och genomförbara tips som kändes som "en frisk fläkt". Nytänkande! Stort tack för givande och inspirerande coachning!"

Eva Mo, utbildare på QD Utbildning AB

 

"Mina möten är helt annorlunda nu! Jag är mer "här och nu" och ser redan hur det  har påverkat kvaliteten både för mina kunder och mitt företag!"

Carla Steen, utbildare

 

"Tack, gode gud för denna kvinna!"

Magnus, levande verkstadspedagog

 

"Nej, coachningen var inte alls som jag hade förväntat mig. Det var otroligt mycket bättre. Jag har fått oerhört mycket aha-upplevelser!" Karin Ståhl,  utbildare

"För mig blev coachningen som en vitamininjektion i en annars ganska ensam vardag." Renja Fris, utbildare

"Jag har fått ett helt annat helhetstänk vad gäller nya möten och lärandet. Starten och slutet är ju helt avgörande i en kurs! Och reflektionstiden! Vilket lyft för mig som presentatör, för att inte tala om för deltagarna! Tack!" Anna M, frilansande konsult

 

Öppenhet - Mod - Utveckling

 


 

Referenser

AddSkills

Cornerstone

Forefront Consulting Group

Init AB

Informator

Lemshaga Akademi

QD Utbildning AB